100% ECOLOGISCHE VERF

Amazona: het ecologische verfgamma

In de winkel van Ecobati Spatio in Brussel vindt u het volledige ecologische verfgamma van Amazona.

Ecobati By Spatio biedt zijn klanten, zowel particulieren, aannemers als architecten, ecologische oplossingen op het gebied van bouw, renovatie en decoratie.

Er worden ook creatieve workshops georganiseerd om het publiek vertrouwd te maken met het ecologische verfgamma van Amazona.

NATUURLIJKE KLEUREN

Amazona staat voor natuurlijke kleuren

Amazona staat voor natuurlijke kleuren. Amazona producten staan bekend om hun natuurlijke kleuren. Of u nu een meubelstuk wilt verfraaien met behoud van het oorspronkelijke uiterlijk, of een modern tintje wilt geven met behoud van natuurlijke tinten, Amazona verven zijn een ideale keuze. Hun kleuren worden verkregen uit natuurlijke ingrediënten, zoals minerale pigmenten en plantenextracten, wat betekent dat ze milieuvriendelijk en niet giftig zijn.

Door Amazona producten te gebruiken, kunt u een unieke en duurzame inrichting creëren, terwijl u de voldoening heeft een milieuvriendelijke keuze te maken. Al met al zijn Amazona verven een uitstekende keuze voor iedereen die zijn meubels een facelift wil geven met respect voor de natuur.

Hoge duurzaamheid

Amazona verven zijn zeer duurzaam dankzij hun natuurlijke pigmenten.

100% natuurlijk

Amazona verven zijn natuurlijk en niet giftig. Er is een echt verschil in kwaliteit tussen onze Amazona verven en de synthetische verven van de massamarkt.

Gemakkelijke toepassing

Het aanbrengen van natuurlijke verf op muren, plafonds, enz. is zeer eenvoudig met een hoge dekkracht en een natuurlijk effect.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Contact opnemen

Heeft u een idee, een opmerking of een verzoek om informatie?
Aarzel niet, wij zijn er om u te helpen! Laat ons uw bericht en
wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Toepassing video’s

Een meubelstuk patineren

Schilderen van muren

Schilderen van meubels